Samsung brevetează o boxă inteligentă 2 în 1 cu Bixby la bord; Are ecran, cameră și microfon

0
980
Bixby

De multă vreme se vehiculează și faptul că sud-coreenii de la Samsung lucrează la o boxă inteligentă cu Bixby, zvonuri ce nu s-au adeverit până în momentul de față. Nu se știe concret dacă un asemenea produs va debuta într-un viitor apropiat, dar brevetele proaspăt obținute de companie par a indica acest lucru.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Astăzi descoperim un asemenea brevet recent primit de către sud-coreeni, unul în care sunt incluse și schițe ale potențialei boxe cu Bixby. Ce vedem aici este un produs format din două părți care ia forma unei camere web sau camere video de supraveghere dacă vreți.

Bixby

Un număr de 7 microfoane ar fi incluse aici și aparent fiecare dintre ele pot primi informații legate de sunet separat. Mai aflăm pe baza brevetelor faptul că boxa include și o cameră foto capabilă să recunoască fața utilizatorului și că ecranul este unul tactil ce poate afișa text și fotografii.

Boxa ar avea și media player, browser web, funcții email, cât și conectivitate LTE, Wi-Fi, Bluetooth, NFC și GPS. În mod inedit se dorește și oferirea de suport pentru S-Pen. O lansare probabilă ar putea avea loc la IFA 2018 sau odată cu Galaxy Note 9.