Microsoft Surface Headphones este o nouă pereche de căşti, cu Cortana şi anulare a zgomotului

0
1297

Microsoft nu a lansat doar o tabletă, laptop şi desktop ieri, ci şi o pereche de căşti Surface. Se numeşte Microsoft Surface Headphones şi vine cu Cortana şi anulare a zgomotului de fond. Avem detalii mai jos, inclusiv preţ.

Publicitate

Căştile au drivere de 40 mm şi suportă asistentul virtual Cortana. Odată ce scoateţi căştile muzica se va opri automat şi odată ce le puneţi la loc muzica porneşte iar. Pe cupa dreaptă există un buton care vă permite să ajustaţi volumul, iar pe cel din dreapta găsim un buton pentru anularea zgomotului de fond. Căştile suportă până la 30 dB de anulare activă a zgomotului sau până la 40 dB anulare pasivă.

Mai aveţi şi butoane Power şi Mute, iar Microsoft se laudă cu 4 microfone integrate aici, toate pentru anulare de zgomot. Există şi 4 microfoane pentru beam forming şi detecţie vocală. Căştile cântăresc 289 de grame, au conector USB Type-C, conector de 3.5 mm şi vin şi cu Bluetooth. Autonomia este de 15 ore în mod wireless şi beneficiem şi de încărcare rapidă, cu o oră de playback după 5 minute de alimentare.

La pachet vine şi un cablu lung de 1.5 metri (USB) şi unul audio de 1.2 metri. Microsoft Surface Headphones ajunge în magazine de Crăciun la suma de 350 de dolari.