Razer Sila este un nou router de gaming, cu cele mai mari viteze WiFi

0
1590

Razer, una dintre cele mai populare companii din zona de gaming a anunţat astăzi lansarea routerului de gaming Razer Sila. Ni se promit cele mai mari viteze WiFi din clasa sa, chiar şi în cele mai aglomerate zone WiFi.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest router este optimizat pentru gaming, streaming şi descărcarea de conţinut multimedia. Dorinţa este de a asigura o experienţă de gaming fără pic de lag pentru cei care folosesc console, tablete şi telefoane de exemplu şi au nevoie de o conexiune WiFi solidă. Razer Sila vine cu funcţii precum Razer FasTrack, Multi Channel ZeroWait DFS şi capabilitate Mesh cu o bandă dedicată pentru trafic backhaul.

Administrarea reţelei se poate face printr-o aplicaţie mobila dedicată. Acest produs a fost realizat de către Razer în parteneriat cu compania Ignition Design Labs. Routerul vine cu suport tri band AC3000, cu viteze de până la 1734 Mbps în banda de 5 GHz. Nu mai puţin de 9 antene sunt la bord, iar în banda de 2.4 GHz ajungem la 400 Mbps. Are şi conexiune fizică la o reţea Gigabit WAN, 3 porturi LAN, un USB 2.0 şi un USB 3.0.

Puteţi folosi mai multe routere Sila pentru a acoperi o suprafaţă până la 557 de metri pătraţi, în cazul folosirii a două routere, iar de la 3 sau mai multe routere veţi acoperi chiar multiple etaje. Produsul costă 300 de euro pe site-ul Razer.