Razer Sila este un nou router de gaming, cu cele mai mari viteze WiFi

0
1024

Razer, una dintre cele mai populare companii din zona de gaming a anunţat astăzi lansarea routerului de gaming Razer Sila. Ni se promit cele mai mari viteze WiFi din clasa sa, chiar şi în cele mai aglomerate zone WiFi.

Publicitate

Acest router este optimizat pentru gaming, streaming şi descărcarea de conţinut multimedia. Dorinţa este de a asigura o experienţă de gaming fără pic de lag pentru cei care folosesc console, tablete şi telefoane de exemplu şi au nevoie de o conexiune WiFi solidă. Razer Sila vine cu funcţii precum Razer FasTrack, Multi Channel ZeroWait DFS şi capabilitate Mesh cu o bandă dedicată pentru trafic backhaul.

Administrarea reţelei se poate face printr-o aplicaţie mobila dedicată. Acest produs a fost realizat de către Razer în parteneriat cu compania Ignition Design Labs. Routerul vine cu suport tri band AC3000, cu viteze de până la 1734 Mbps în banda de 5 GHz. Nu mai puţin de 9 antene sunt la bord, iar în banda de 2.4 GHz ajungem la 400 Mbps. Are şi conexiune fizică la o reţea Gigabit WAN, 3 porturi LAN, un USB 2.0 şi un USB 3.0.

Puteţi folosi mai multe routere Sila pentru a acoperi o suprafaţă până la 557 de metri pătraţi, în cazul folosirii a două routere, iar de la 3 sau mai multe routere veţi acoperi chiar multiple etaje. Produsul costă 300 de euro pe site-ul Razer.