Microsoft sărbătorește atingerea unui număr de 1 miliard de utilizatori Windows 10 activi lunar

0
1405
Windows 10

La începutul acestei săptămâni Microsoft anunța cu mare fast atingerea pragului de 1 miliard de utilizatori Windows 10 activi lunar. Sărbătorește acest record prin intermediul unui clip promoțional pe care îl vedeți mai jos. De asemenea, avem și un preview pentru varianta modernă de File Explorer care ni se pregătește.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Revenind la clipul cu pricina, acesta ne prezintă câteva dintre cele mai notabile momente din istoria Windows 10. Materialul video ne poartă prin diverse etape, de la Windows 1.01, Windows NT Workstation 4.0, Windows 96, Windows 2000 și până la iubitul Windows XP pe care unii îl folosesc și astăzi.

Windows 10

Vedem și cum s-a schimbat butonul Start Menu de-a lungul anilor, dar și facelift-urile aduse logo-ului Windows de la o generație la alta. Poate cea mai interesantă parte din clip, este aceea cu lockscreen-ul Windows Hello și un montaj al evoluției desktop Windows 10. În acest segment vedem cum iconițele învechite din Windows 10 s-au transformat adoptând un look modern.

Spre finalul clipului vedem și mesajul “creat pentru o nouă eră”, moment în care apare și un File Explorer modern inspirat de cel din Windows 10. Avem și un preview pentru meniul de Start similar cu ce ne-a fost recent prezentat într-un webcast Windows Insider despre care ați aflat detalii de aici.