Microsoft a lansat Windows 11 în variantă beta pentru utilizatorii din programul Insider; Au debutat clipuri și tutoriale pentru acomodarea la noul OS

0
1356
Microsoft
Microsoft a lansat Windows 11 în variantă beta pentru utilizatorii din programul Insider; Au debutat clipuri și tutoriale pentru acomodarea la noul OS

În urmă cu câteva săptămâni a debutat Windows 11. Nu a trecut mult iar Microsoft a lansat și un preview pentru noul sistem de operare, disponibil prin programul Insider. Totuși, astăzi a apărut primul release Beta pentru Windows 11. Totodată, Microsoft dorește ca utilizatorii să se obișnuiască cu noul OS cât mai ușor. Astfel, a creat o zonă specială pe site-ul său unde vom găsi tutoriale și clipuri video legate de Windows 11 și modul său de funcționare. Avem detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Dacă vă amintiți, Windows 11 a scăpat pe web într-o versiune incipientă, chiar înainte de debut. Totuși, era destul de riscantă pentru utilizatorii care doreau să instaleze OS-ul. Astfel, sosirea versiunii beta este o veste excelentă atât pentru entuziaști, cât și pentru cei ce vor actualiza sistemul odată ce versiunea stabilă va fi disponibilă. Versiunea Beta poate fi acum accesată de toți membrii Windows Insiders Program, iar spre deosebire de build-ul Preview aceasta este mult mai finisată.

Noii utilizatori Windows 11 își pot lua informațiile cu privire la funcțiile și opțiunile regăsite în noul OS direct de pe site-ul Microsoft. Compania a lansat o serie de tutoriale video și articole text prin care explică noutățile. Prin această mișcare Microsoft primește și ajutor direct din partea utilizatorilor, aceștia având posibilitatea de a raporta eventualele bug-uri care vor fi rezolvate într-o versiune stabilă.

Ca un reminder, Windows 11 aduce o interfață nouă. În cazul taskbar-ului pictogramele sunt acum centrate, iar meniul Start aduce un look minimalist. Există și ferestre cu margini rotunjite și noi sunete de sistem. Cel mai interesant lucru rămâne totuși faptul că putem rula aplicații Android odată cu Windows 11. Potrivit zvonurilor, Microsoft ar urma să anunțe OS-ul în versiune stabilă pe 20 octombrie.