RedmiBook 15 are specificațiile dezvăluite înainte de lansare! Aflăm și cât va costa

0
631
RedmiBook 15
RedmiBook 15 are specificațiile dezvăluite înainte de lansare! Aflăm și cât va costa

Redmi va lansa pe 3 august noi laptopuri sub seria RedmiBook. Iată că înainte de lansare totuși, specificațiile modelului RedmiBook 15 și-au făcut apariția pe web. Mai mult, aflăm și cât va costa acesta în India. Avem detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

RedmiBook 15 nu a mai avut până acum parte de scăpări. Totuși, azi au fost dezvăluite detalii despre noul laptop prin intermediul publicației 91Mobiles. Aflăm astfel că noua gamă va debuta pe 3 august în India, iar laptopul va avea 15.6 inch în diagonală. E vorba despre un panou LCD cu rezoluție Full HD+. La interior se vor afla noile CPU-uri Intel Gen 11. Vor exista configurații cu procesor Core i3 sau Core i5 și versiuni cu 256 GB sau 512 GB de stocare (via SSD).

Aflăm că pe partea de conectivitate laptopul va oferi Wi-Fi dual-band și Bluetooth 5.0. Camera web va fi integrată în partea de sus. Vor fi incluse și porturi precum Type-C 3.1, Type-A, USB 2.0, HDMI și jack de 3.5 mm pentru căști. Acustica este asigurată de două difuzoare a câte 2W, iar laptopul va rula Windows 10. Nu există totuși detalii despre autonomie, însă știm că RedmiBook 15 va avea un încărcător de 65W în cutie.

Prețul ar fi de 565 de euro pentru varianta de bază care ar urma să aibă 8 GB de RAM și un CPU core i3. Se pare că RedmiBook 15 va fi un competitor direct pentru modele precum Acer Swift 3, ASUS VivoBook și Xiaomi Mi NoteBook 14. Rămâne de văzut dacă noul laptop va debuta și internațional în viitor.