Marshall lansează căşti noi, cu anulare profi a zgomotului de fond: Mid ANC

0
1202

Marshall este unul dintre cele mai respectate branduri, când vine vorba de amplificatoare şi echipamente muzicale, iar compania a lansat în această săptămână perechea de căşti Mid ANC, un model Bluetooth cu anulare profi a zgomotului de fond.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

După cum indică şi numele “ANC” (Active Noise Cancelling) acesta este primul model de la Marshall care oferă suport pentru tehnologie de acest tip. Mid ANC seamănă cu perechea de căşti Mid Bluetooth, la capitolul design, dar ca noutate avem un buton nou pe casca dreaptă, care permite activarea sistemului de anulare activă a zgomotului. Dacă Mid din generaţia trecută avea două microfoane pasive pentru reducerea nivelului de zgomot, ANC-ul sare la 4 microfoane.

Practic nu mai auziţi absolut nimic din exterior, cu preţul a 30% extra consum din viaţa bateriei. Dacă eraţi curioşi cu privire la autonomie, Marshall promite 20 de ore cu anulare activă şi 30 de ore fără. Finisajul este unul punk-rock, cu piele neagră + vinilin, accente din alamă şi designul acela dur şi masculin. Rama căştilor e ceva mai flexibilă pentru că ele să fie mai comode decât precedentele modele.

Noul produs are un cablu opţional de 3.5 mm care aminteşte de cablurile ce veneau cu chitarele de pe vremuri. Integrat în acest accesoriu găsim o telecomandă-microfon foarte discretă. Preţul este de 269 dolari.