Mark Levinson lansează noi amplificatoare, No 523 şi No 534: preamp şi dual mono power amp premium

0
1228

Mark Levinson este o companie cu peste 40 de ani de experienţă în domeniul produselor acustice, iar firma tocmai a lansat două noi amplificatoare de top. Reţineţi că acest brand este deţinut de către Samsung, deci tehnologia sa ar putea ajunge şi pe produse mai comerciale pe viitor. Revenind la noile amp-uri, e vorba despre No 523 şi No 534.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Primul este un preamp şi al doilea un dual mono power amp. No 523 este un preamp, care vine cu 4 setări tip Gain şi un filtru infrasonic. Setările şi filtrul sunt reglabile prin panoul frontal al acestui preamp sau prin telecomanda metalică oferită la pachet. Mark Levinson oferă şi un control de volum de tip R-2R Ladder, în locul potenţiometrului analogic obişnuit.

La bord se află 6 inputuri analogice: două XLR-uri, 3 RCA-uri şi unul phono. Pentru ieşiri avem XLR-uri şi RCA-uri, iar pentru prima oară pentru acest brand găsim şi ieşire de căşti de 6.3 mm la panoul frontal. No 534 este un dual mono power amp, care oferă 250 watts per canal la 8 ohm şi vine cu designul specific Mark Levinson Pure Path, în care componentele electrice au fost selectate cu atenţie şi grijă, fiind aranjate după calităţile lor de a reduce zgomotul.

Nu sunt produse pentru oricine, lucru denotat şi de carcasele din oţel şi aluminiu. Sosesc în Europa din octombrie, iar No 523 costă aproape 18.000 de euro, iar No 534 ajunge la 23.000 euro.