Marina Americană confirmă existența OZN-urilor în ultimele sale clipuri scăpate online

0
1450

Probabil ați auzit că au scăpat în ultimii ani clipuri online care prezentau aparente OZN-uri în acțiune. Nimic ciudat la prima vedere, doar că de această dată Marina Americană a simțit nevoia să confirme că acele filmări sunt autentice, practic confirmând existența OZN-urilor.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Clipurile prezentau câteva obiecte misterioase care zburau la viteze foarte ridicate. Nu erau falsuri sau realizate de amatori, ci cumva chiar scăpări ale Marinei. Filmările au fost publicate de To The Stars Academy of Arts & Science în decembrie 2017 și martie 2018.

Unul din video-uri datează din 2004, iar două provin din 2015. Pe înregistrare auzim dialogurile piloților de avioane de vânătoare americani, care par să nu își creadă ochilor. Speculează că ar fi drone, dar nu sunt siguri. Trebuie subliniat aici că Marina Americană a confirmat doar că aceste clipuri sunt autentice, iar „obiectele” sunt numite doar „fenomene aeriene neidentificate”.

To the Stars este un grup cofondat de către solistul formației punk Blink 182, Tom DeLonge. Acesta a fost invitat inclusiv la podcastul lui Joe Rogan, unde a vorbit despre fundația sa, dar și despre diferitele dovezi strânse despre OZN-uri. A cam fost luat în râs atunci când a început să spună că lucrează cu NASA și cu metale și materiale care nu sunt de pe Terra, ci provin de pe OZN-uri.

Clipurile cu obiectele în mișcare au arătat vehicule aeriene cu forme neregulate care au fost capturate în imagini cu senzori infraroșu avansați. Într-unul din clipurile din 2004 senzorii se fixează pe o țintă care zboară în fața navei militare, iar sistemul nu poate urmări obiectul la cât de rapid se mișcă în dreapta sau stânga.

Mulți piloți nici nu au raportat fenomene de gen, pentru a nu provoca probleme sau a nu fi luați în râs, ținuți la sol eventual.