Marele eveniment Apple de astăzi poate fi urmărit live de la ora 20:00 (ora României)

0
636

Astăzi, 13 octombrie are loc marele eveniment marca Apple. Acest eveniment aduce în lumina reflectoarelor noua serie de telefoane iPhone 12, dar și alte inovații pe care le preconizăm. Evenimentul începe la ora 20:00 și va fi transmis pe Apple.com, dar și pe YouTube. Va avea loc în campusul Apple Park,  fără public în sală, probabil cu un fundal virtual.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Gigantul va dezvălui în această seară noua sa gamă de smartphone-uri iPhone 12. Vom vedea 4 modele de iPhone 12: iPhone 12 Mini (5.4 inch), iPhone 12 (6.1 inch), iPhone 12 Pro (6.1 inch) și iPhone 12 Pro Max de 6.7 inch. Se preconizează că modelele vor sosi cu cameră LiDAR şi posibil, refresh rate de 120 Hz, în cazul modelelor Pro.

Sloganul oficial Apple pentru acest eveniment este “Hi, Speed”, sugerând cel mai probabil că noile caracteristici iPhone ar fi suportul noi tehnologii 5G. Pe lângă un cip Apple A14, mai rapid, aflat la interiorul dispozitivelor.

Pe lângă marea lansare a smartphone-urilor din seria iPhone 12, ne așteptăm și la alte surprize. Este posibil să vedem, în premieră, primul Macbook cu procesor Apple la bord. Posibil să vedem şi o pereche de căşti wireless on ear și un HomePod mai mic. De alt fel, sperăm să primim și detalii oficiale legate de disponibilitatea noului iPad Air.

Evenimentul va putea fi urmărit astăzi, începând cu ora 20:00 (ora României), transmisiunea live este disponibilă mai jos: