Makita produce mai nou cafetiere: Makita CM501DZ are baterii de bormaşină

0
4063

Makita este probabil cel mai celebru nume când vine vorba despre instrumente de forat la domicilu. Mă gândesc la bormaşină, burghie de tot soiul şi fierăstraie. Acum intră pe piaţa cafetierelor, lansând modelul CM501DZ, care foloseşte aceleaşi baterii Li-Ion ca şi uneltele Makita.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Se pare că o baterie de 18V BL1860 este de ajuns pentru a pregăti 5.3 ceşti de cafea, adică aproximativ 640 ml de lichid fierbinte şi energizant. Makita îşi lansa primul aparat de cafea cu câţiva ani în urmă şi ca orice firmă care a intrat în domeniu vinde şi faimoasele “coffee pods” pentru aparatele sale.

Puteţi totuşi şi să apelaţi la cafea măcinată din Etiopia sau Brazilia pentru CM501DZ. Noul model are un design destul de brut şi masiv şi chiar arată ca un power tool Makita. Ar putea fi o modalitate ideală pentru un meşter de a îşi începe ziua. Va costa 112 dolari, fără a include în preţ şi bateria. E un device destul de masiv, cu greutate de 1.5 kilograme şi nu are mecanism special pentru spumă de lapte, deci adio latte.

Acesta pare genul de aparat care ar rezista unei tornade sau unei apocalipse zombii. Makita activează din 1915 şi are fabrici inclusiv în România.