Lumix S1H este detaliat de Panasonic! Aparat full-frame cu filmare 6K, HDR

0
967
Lumix S1H

Printre numeroasele lansări din luna mai a acestui an s-a numărat și Lumix S1H. Acesta este un aparat foto full-frame care iată abia astăzi este detaliat de către Panasonic. Din rândurile următoare aflăm dotările sale și funcțiile. De asemenea aflăm la ce preț va fi comercializat!

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Ei bine, Lumix S1H este un aparat destinat creatorilor de conținut video care doresc ca bonus și să fotografieze. Oferă suport pentru filmare la rezoluție 6K, HDR, cât și stabilizare pe 5 axe integrată în body. Mai aduce funcția Dual Native ISO și avem opțiuni de captură cinematică.

Lumix S1H

Printre modurile de captură video se numără următoarele: 6K@24fps (aspect 3:2), 5.9K@30fps (aspect 16:9) sau 10-bit 4K@60fps. Panasonic aduce aici și suport pentru formatul Anamorphic 4:3, dar și funcții precum V-Gamut/V-Log. Compania afirmă că acest aparat poate fi utilizat pe termen îndelungat atât timp cât temperatura rămâne la un nivel acceptabil.

Lumix S1H

Cât despre prețul de comercializare, Panasonic dezvăluie faptul că aparatul va putea fi achiziționat pentru suma de 4000 dolari în SUA. Debutul are loc pe final de septembrie și precomenzile au început deja. Rămâne de văzut cât de curând apare și pe plan local, F64 urmând a fi probabil retailerul ce îl va lista în primă fază.