Logitech lansează căştile de gaming Logitech G Pro, ideale pentru eSports

0
606

Logitech, sau mai bine zis filiala Logitech G a anunţat în această săptămână lansarea căştilor de gaming Logitech G Pro, care oferă o performanţă audio deosebită şi funcţionalitate apreciată în universul eSports. Noul model de căşti are avantajul unei rezistenţe crescute, al greutăţii scăzute şi al difuzoarelor de nouă generaţie.

Publicitate

Acestea au fost numite deja căştile oficiale ale Electronic Sports League (ESL), CS-GO Pro League, ESL One şi ESL Premiership. Difuzoarele Logitech G Pro-G sunt secretul aici, oferind o calitate superioară a sunetului. Sunt incluşi bureţi înveliţi în piele sintetică, pentru o izolare fonică de top, plus un microfon profesional pentru gamerii care comunică în PUBG cu colegii de echipă.

Microfonul are şi condensator pentru extra claritate. Difuzoarele Pro-G folosesc un material din plasă hibrid, care oferă o calitate audio superioară. Profilele audio Logitech G permit redarea unei game largi de sunete, bas adânc şi distorsionări cât mai mici. Izolarea fonică este cu 50% mai eficientă acum decat pe precedentele modele de căşti Logitech G, iar jucătorii nu sunt distraşi de sunetele din jur.

Textura din piele sintetică este una premium, iar confortul este sporit. La pachet vine şi un extra set de bureţi din microfibră, în caz de uzură a celor incluşi. Căştile acestea se pot utiliza în tandem cu PC-ul, terminale mobile, Xbox One, PS4 şi Nintendo Switch. Sosesc pe piaţă din aprilie la preţul recomandat de 459 lei.