Logitech Crayon este un stylus special pentru noul iPad; Debutează şi husa protectoare Rugged Combo 2

0
1320

În întâmpinarea noului Apple iPad, Logitech a lansat o husă protectoare specială şi un stylus gândite doar pentru acel nou device. Accesoriile sunt menite pentru utilizarea în şcoli, licee şi facultăţi şi le detaliem mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În primul rând Logitech Crayon costă doar 49 de dolari, faţă de cei 89 de dolari plătiţi pe Apple Pencil de studenţi. În mod inedit stylusul de la Logitech mere doar cu iPad-ul cel nou, nu şi cu un iPad Pro să zicem. Accesoriul se conectează la tableta pe o frecvenţă unică şi nu se bazează pe Bluetooth pentru asta. Ni se promite o autonomie de până la 8 ore, iar încărcarea se face prin port Lightning acoperit cu un căpăcel special.

Crayon va funcţiona în tandem cu toate aplicaţiile care suporta Apple Pencil, dar nu suporta aceleaşi nivele de presiune precum stylusul Apple. Poate totuşi măsură unghiul, are precizie ridicată şi suport pentru respingerea inputului cu palma din greşeală.

Cât despre husă, noua Rugged Combo 2 Case costă 99 de dolari şi e special gândită pentru iPad 2018. Are o tastatură detaşabilă, cu butoane care nu se pot scoate şi un slot special pentru Logitech Crayon. Rezistă la scăpări de la 1.5 metri înălţime, la lichide vărsate şi protejează corpul tabletei. Un mare plus e că tastatura e silenţioasă.

Foloseşte un conector proprietar pentru input şi integrează şi un kickstand pentru vizualizarea de conţinut la unghiuri ideale. Tastatura în sine devine protecţie pentru ecran atunci când o închidem peste iPad. Accesoriile Logitech încep să se vândă de la vară, către şcoli.