Logitech G lansează noile căşti de gaming Logitech G335: model compact, material fin, preţ redus

0
469

Logitech G ne informează în această săptămână cu privire la lansarea noilor căşti de gaming Logitech G335. Acestea sunt disponibile în două variante de culori, completând colecţia de periferice Color Collection, având un design foarte uşor şi deosebit.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Căştile G335 de la Logitech cântăresc doar 240 de grame şi sunt printre cele mai uşoare căşti de gaming de pe piaţă. Ca design, aduc cu modelul premiat Logitech G733, doar că într-o versiune mai compactă, cu benzi de susţinere ajustabile şi un material fin din care sunt confecţionate cupele căştilor. Toate acestea pentru a se adapta mai bine pe forma capului şi a oferi confort sporit la sesiunile de jocuri. Produsul va sosi pe alb şi negru, cu benzi de susţinere reversibile şi oferind posibilitatea gamerilor de a îşi personaliza spaţiul şi experienţa de joc.

Modelul G335 este compatibil cu accesorii deja existente precum benzi elastice colorate de susţinere şi bureţi pentru microfon. Căştile sunt de tip plug and play, se conectează şi sunt gata de utilizare imediat, folosind o mufă audio de 3.5 mm. Le puteţi conecta la console de jocuri, PC şi telefon fără problemă. Aveţi control de volum direct pe cască, dar şi microfon care poate fi pus pe mute cu o singură apăsare.

Căştile G335 ajung în România în a doua parte a lunii iulie la un preţ recomandat de 334.89 lei.