Logitech ClearChat, headset wireless pentru Skype si gameri

0
674

In cazul in care considerati ca a venit momentul sa faceti marea trecere de la fire incalcite la wireless, in ce priveste headsetul dumneavoastra, o alegere buna este Logitech ClearChat. Acest headset este destinat utilizatorilor Skype si gamerilor care joaca mereu in echipa si au nevoie sa comunice. Utilizandu-l, dispar frustrarile generate de gadgeturi similare Bluetooth, care se intrerup si furnizeaza delay-uri in cele mai nepotrivite momente.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

ClearChat foloseste o tehnologie wireless diferita de Bluetooth si anuleaza si zgomotele din fundal. Headsetul Logitech comunica fara problema cu un dongle USB de 2.4 GHz, fara a crea interferente, iar calitatea sa poate fi confirmata de catre cei de la Dvice, care au testat gadgetul. Spre deosebire de majoritatea headseturilor, o sa fiti multumiti de bas si de calitatea sunetului, in special in cadrul convorbirilor Skype.

Remarcabil este faptul ca headsetul va continua sa functioneze, fiind in acoperirea dongle-ului, chiar daca va desparte un perete de acesta. Logitech ClearChat ar fi fost perfect, daca ar fi trecut testul de recunoastere vocala al celor de la Dvice, dar din pacate aici gadgetul a esuat. La pretul de 100 de dolari, headsetul este o investitie buna, in special pentru cei care nu doresc sa-si deranjeze vecinii/parintii/colegii de apartament, in timp ce se joaca Call of Duty 4.

Sursa