Lighthouse este o cameră video de supraveghere smart ce oferă interacțiune pe bază de comenzi vocale; vine din partea lui Andy Rubin

0
879

Inventatorul sistemului de operare Android și anume Andy Rubin a pus bazele de curând unei noi companii numite Essential Inc. și ne pregătește câteva produse interesante în perioada următoare. Printre acestea se află atât un smartphone cu display edge-to-edge, cât și o cameră video de supraveghere smart despre care aflați mai multe din rândurile de mai jos.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Numele acestui produs este Lighthouse și el tocmai ce a fost lansat oficial la un preț de 399 dolari împreună cu programul Lightouse Intelligence pe o perioadă de 12 luni. Vorbim în cazul de față despre o cameră video inteligentă menită pentru utilizarea la interior care oferă suport pentru comenzi vocale.

De asemenea, sunt folosiți aici senzori 3D și tehnologia machine learning, iar produsul promite să stea de șase atunci când familia este plecată de acasă. Camera poate identifica membrii familiei, recunoaște persoanele venite în vizită, dar și recunoaște hoții spre exemplu.

https://www.youtube.com/watch?v=erZBQ8nv_M0

Se oferă o aplicație companion prin care puteți vedea streamul video live la rezoluție Full HD și putem pune diverse întrebări pentru a afla detaliile care ne interesează precum ne este demonstrat în video. Costul de 399 dolari include stocarea filmărilor din ultimele 30 zile în cloud și ni se promite și criptare 256-bit.

Produsul este disponibil la precomandă și urmează a fi livrat din septembrie.