LG prezintă roboții care ne cară valiza și cumpărăturile; moment doar sub formă de concept

0
845
Roboți

Uneori shopping-ul se poate dovedi o treabă foarte epuizantă mai ales dacă avem în plan achiziția unor numeroase articole. Sud-coreenii de la LG Electronics știu asta și de aceea lucrează la roboți ce au rolul de a ne ajuta la căratul valizei prin aeroport sau a cumpărăturilor prin mall.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acești roboți vin pentru moment doar sub formă de concept și vedem în cazul de față 3 variante diferite, toate cu rolul de ajutor personal. Aflăm că roboții fac parte din gama numită CLOi și că aceștia au dimensiuni similare și un mecanism de mișcare pe bază de roți.

Primul din stânga este robotul chelner ce va oferi băuturi și gustări în hoteluri sau în aeroport, iar în mijloc vedeți robotul ușier cel care ne va căra bagajul și care se va ocupa de serviciul de check-in sau check-out. Ultimul din dreapta este robotul ajutor de shopping care își va urma clientul, căra cumpărăturile și face un total al banilor cheltuiți.

 

Nu se știe cât de curând vom vedea acești roboți folosiți la scară largă, dar se pare că LG a început deja să realizeze unele teste.