CES 2018: LG prezintă primul său proiector 4K HDR, modelul HU80KA

0
746

Înainte de prezentarea oficială de la CES 2018, LG a oferit un preview pentru primul său proiector 4K HDR, cunoscut sub numele de HU80KA. Designul monolitic este inedit şi avem şi detalii despre acest proiector mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

LG HU80KA e departe de a fi un proiector convenţional, părând să fie un turn de control şi de apărare într-un film SF sau medieval. Motivul pentru acest design este integrarea unui “engine mirrorless în formă de I”. Observăm şi prezenţa unui mâner, deci putem căra mai uşor aparatul cu noi. Poate fi pus şi pe un suport special, sau atârnat de tavan să zicem.

Marele avantaj al noului produs este că măsoară jumătate din dimensiunile rivalilor, iar LG afirmă că a dorit să scape de acele proiectoare 4K masive, scumpe şi greu de instalat. Cumva inginerii sud coreeni au reuşit să micşoreze acest aparat fără să sacrifice calitatea imaginii. Proiectorul este capabil să creeze o imagine de 150 de inch în diagonală, la o luminozitate de 2500 de unităţi lumens.

Astfel, acesta devine cel mai luminos proiector LG de până acum. Imaginea 4K este creată prin tehnologia Expanded Pixel Resolution (XPR), fentând nevoia unui chip nativ 4K. Are două difuzoare de 7W integrate, ieşire optică, HDMI, Bluetooth, port USB şi Ethernet. Suportă şi mouse şi tastatură şi rulează webOS 3.5, cu interfaţă de smart TV.

Va costa peste 3300 de euro.