LG a adus un întreg portofoliu nou de monitoare în România în această săptămână, iar dintre acestea două sunt monitoare de gaming şi 4 sunt display-uri pentru producţie de conţinut. De remarcat că acestea din urmă sunt la rândul lor bune pentru aplicaţii grafice sau jocuri.

Publicitate

Diagonalele sunt cuprinse între 27 şi 38 de inch şi produsele sunt destinate atât începătorilor, cât şi celor care sunt PRO în grafică sau campioni la eSports. Începem cu monitorul LG Full HD FreeSync de 27 de inch 27GK750F-B. Vine cu refresh rate de 240 Hz şi Motion Blur Reduction de 1 ms. E ideal pentru gameri, pentru că elimina orice imagine neclară şi mişcările sunt foarte precise.

Vine cu Dynamic Action Sync (DAS), minimizează delay-ul şi oferă claritate în cele mai adânci nuanţe de negru. Se poate optimiza cu setări pentru jocuri FPS, RTS şi altele de gen. Îi puteţi personaliza luminozitatea şi umbrele. Tot gamerii îi urează bun venit lui LG 32GK850G, cu diagonală de 32 inci şi rezoluţie Quad HD. Acesta vine la rândul său cu suport G-Sync, ce permite înregistrarea video fără urmă de input lag.

Acest display vine cu tehnologiile 1 ms Motion Blur Reduction, Dynamic Action Sync şi Black Stabilizer. Are un design edge to edge pe 3 laturi, pentru o imersivitate mai bună. Iluminarea ideală este asigurată prin funcţia Sphere Lighting din spatele monitorului. Cu ajutorul unui cadran gamerii aleg între 6 opţiuni de culoare pentru iluminarea display-ului.

Gata cu joaca, trecem la lucru, cu seria LG WK 2018, monitoare pentru profesionişti, fie că e vorba de fotografi, retoucheri sau editori video, ba chiar şi programatori şi dezvoltatori web. Sunt incluse aici monitoarele 29WK600, 34WK650 şi 38WK95C. Pot afişa 99% din spectrul de culoare sRGB, vin cu aspect 21:9 şi spaţiu generos de afişaj.

Avem şi suport HDR10, design edge to edge pe 3 laturi, funcţii de gaming şi conectică la zi, inclusiv USB Type-C. Modelul 27UK850 oferă rezoluţie 4K, panou IPS LED şi are şi HDCP 2.2, plus FreeSync. Produsele sunt deja disponibile în ţară, pornind de la 499 euro pentru LG 27GK750F, pană la 1399 euro pentru 38WK95C.