Lamborghini s-a apucat de produs biciclete electrice

0
1734

Bine că nu a venit această ştire la început de aprilie, pentru că altfel o considerăm păcăleală de 1 aprilie. Lamborghini produce acum biciclete electrice, iar prezentarea lor oficială s-a făcut la muzeul Lamborghini din Sant’Agata Bolognese.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Trebuie spus că de fapt Lamborghini nu îşi produce singură bicicletele, ci doar îşi licenţiază brandul către un producător specializat, cunoscut drept Italtechnology. Brandingul şi logo-urile vin de la scuderia italiană. Noua gamă de produse e-bike include două modele: o bicicletă montană pentru utilizarea offroad şi una pentru accelerare rapidă, pentru drumuri urbane.

Vopselurile speciale sunt realizate de către divizia Lamborghini Ad Personam. Culorile acestea sunt rezervate pentru supermaşini Lambo de obicei. Bicicletele electrice se vor vinde din luna mai a acestui an, la anumiţi retaileri şi online. Nu avem preţuri deocamdată, dar mă aştept la sute bune de euro, poate chiar mii de euro. Ambele noi bicle au 8 viteze plus un PIN special anti furt care blochează modulul din spate pentru a împiedica pedalarea.

Bateria Li-Ion este integrată în cadru, iar autonomia este de până la 145 de kilometri.