LG a anunţat în această săptămână o nouă serie de display-uri, special concepute pentru mediul business. Sunt display-uri 4K, gândite pentru sălile de conferinţe şi întâlnirile de afaceri. Avem detalii mai jos despre noua gamă UL3E.

Publicitate

Monitoarele noi sunt ideale pentru promoţii de retail sau pentru prezentările din sălile de şedinţe. LG UL3E este gândit să funcţioneze fără întrerupere 16 ore pe zi, cu un consum eficient şi vine cu tehnologie IPS, care asigură unghiuri largi de vizualizare. Seria UL3E include şi conectivitate wireless, utilă pentru partajarea de conţinut şi promovare în timp real.

Mai are şi control AV profesional şi compatibilitate cu soluţiile Cisco pentru conferinţe video, asemenea celorlalte display-uri LG UHD. Pare un produs ideal pentru a proiecta un slideshow pe o diagonală mai mare de pe laptopul sau chiar telefonul din sala de conferinţe. Şi asta fără complicaţia cablurilor HDMI, USB sau alte probleme, ci doar prin wireless.

Conectivitatea include porturi HDMI (2 la număr), porturi USB 2.0 (2 la număr), RS232C, RJ45 şi conector audio. Avem şi două difuzoare de 10W integrate şi produsul este disponibil cu muchii înguste de 15.3 mm/ 20.4 mm. Diagonalele sunt de 60 şi 70 de inch.