LG a dat lovitura cu aspiratorul CordZero A9, cu motor cu rotaţie de 16 ori mai rapidă decât un motor de avion

0
3750

În ziua de azi când vrem să cumpărăm un aspirator, avem atât de multe opţiuni că aproape ne apucă anxietatea când stăm să îl alegem. Există Roomba şi tot soiul de aspiratoare circulare, care fac curat singure, plus faimosul Dyson. LG propune un nou concept de aspirator, numit LG CordZero A9, care aparent se vinde ca pâinea caldă în Coreea de Sud.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Chiar LG a anunţat oficial că în ciuda faptului că acest model costă mai mult decât rivalul flagship Dyson V8, CordZero A9 a atins deja 10.000 de unităţi vândute în mai puţin de o lună după debut. Aspiratorul LG costă în jur de 797 dolari, cu câteva zeci de dolari mai mult decât modelul Dyson. A9 a ajuns să vândă cât 50% din întreg portofoliul de aspiratoare LG.

Motivul? Are o viaţă a bateriei excelentă şi o putere de aspirare mai ridicată decât alte produse de gen. LG CordZero A9 are o putere de aspirare de 140 de Watt, cea mai mare pentru un aspirator fără fir şi cu mecanism “stick”. Autonomia este de 40 de minute în mod standard de utilizare şi cine cumpără un battery pack dual are chiar 80 de minute la dispoziţie. Bateria este furnizată de către LG Chem şi îşi păstrează până la 80% din capacitatea originală de încărcare şi după 500 de cicluri.

Un alt aspect apreciat este motorul cu înaltă eficienţă şi energie, cunoscut drept P9. Acesta oferă 115.000 de rotaţii pe minut, adică este de 16 ori mai rapid decât un motor de avion. Designul este unul compact, iar tubul principal este extensibil. Aveţi o demonstraţie mai jos, iar portabilitatea e subliniată de acel mâner comod. Prezicem un hit şi la nivel internaţional.