Lenovo anunţă ThinkStation P320 Tiny, un work station mic, dar foarte capabil

0
1175

Când ne gândim la un work station de la Lenovo, avem în minte un PC destul de masiv. Ei bine, acum Lenovo prezintă un work station compact şi de mici dimensiuni, dar în continuare foarte capabil: Lenovo ThinkStation P320 Tiny. Îl admiraţi în imaginile de mai jos şi hai să vedem şi care sunt dotările sale.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest sistem se bazează pe platforma Kaby Lake/ Q270, ce are la bază procesorul NVIDIA Quadro P600. Cu un volum de doar 1 litru, acesta este unul dintre cele mai mici sisteme de pe piaţă, din gama work station. Secretul unui astfel de format este externalizarea sursei de 135 W. P320 Tiny suportă CPU-uri Kaby Lake cu TDP de până la 35W, dar aici intră şi modele puternice, precum Intel Core i7-7700T.

NVIDIA Quadro P600 este un GPU bazat pe GP107, cu TDP de 40W. Acelaşi PC compact vine cu două sloturi SODIMM DDR4 şi două sloturi SSD NVMe M.2. Nu sta rău acest Tiny nici la conectivitate, oferind jackuri audio în faţă, 6 porturi USB 3.0 (în faţă şi spate). Primim şi port RJ-45 GbE şi 6 ieşiri pentru display (4 mini DisplayPort şi 2 DisplayPort).

Placa de bază este una custom aici, mai mare decât una clasică mini STX, dar mai mică decât una ITX. Oferă şi un add on pentru extra porturi USB şi un port COM chiar, plus drive optic. Sistemul suportă Windows şi Linux şi porneşte de la preţul de 799 dolari.