Kodak

După ce au prezentat anterior un nou smartphone, iată că cei de la Kodak revin astăzi în centrul atenției odată cu dezvăluirea unor tablete. Este vorba despre modelele numite Kodak Tablet 7, respectiv Kodak Tablet 10 – terminale ce vor debuta pe plan european și care sunt produse de către Archos.

Publicitate

Ambele tablete vin în variante pe negru și negru, iar din punct de vedere al specificațiilor primim panouri IPS cu rezoluție HD și aparent doar 1 GB memorie RAM care pentru standardele actuale este foarte puțin. Kodak Tablet 7 dispune de 16 GB de stocare, în vreme ce tableta de 10 inch pune la dispoziție 32 GB.

Kodak

Primim și slot microSD, procesoare quad-core MediaTek, sistemul de operare Android Nougat preinstalat din fabrică și conectivitate 3G, respectiv Wi-Fi. Pe spate avem o cameră de 8 megapixeli, în față un senzor de 2 megapixeli și la bord un modul cu suport pentru GPS.

Ce mai trebuie să știți este că modelul de 7 inch vine cu baterie de 2500 mAh la pachet, având un preț de 79.99 euro. Pentru varianta de 10.1 inch echipată cu baterie de 6000 mAh va trebui să scoateți 119.99 euro din buzunar.