Lenovo a lansat un laptop cu căşti wireless integrate: ThinkBook 15 Gen 2

0
1053

În general e greu să mai inovezi pe piaţa laptopurilor în ziua de azi, dar Lenovo a găsit o metodă. Compania a lansat un laptop care integrează o pereche de căşti TWS. E vorba despre Lenovo ThinkBook 15 Gen 2, pe care îl puteţi admira mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Ce îl face special e că are o “tăviţă” specială laterală pe care se află căştile respective şi se poate deschide la nevoie. Se găseşte în dreapta şi stochează o pereche de căşti TWS. E vorba despre căşti din acelea Bluetooth cum sunt la modă acum, cu dopuri sin dilicon şi corpuri alungite. Ele se vor conecta automat la laptop cum sunt scoase din locaşul lor. Vin cu anulare a zgomotului de fond şi control tactil, care poate da inclusiv microfoanele pe mut, nu doar schimba piesa sau să o pună pe pauză.

Ele se şi încarcă în acea tăviţă. Lenovo ThinkBook 15 Gen 2 vine cu un ecran de 15 inch Full HD (opţional tactil), cu balama rotativă la 180 de grade. Va sosi în două variante: una cu procesor Intel Core Gen 11 şi una cu AMD Ryzen 4000U. Sunt şi diferite configuraţii, pe bază de RAM, SSD, dual SSD sau SSD HDD. Tastatura este una full size şi primim şi tastatură numerică dedicată. Există şi cititor de amprente, cititor de carduri, porturi USB 3.0, HDMI şi USB-C.

Preţul de pornire nu e rău deloc: 549 dolari pentru varianta AMD şi 569 dolari pentru cea Intel. Varianta AMD vine fără căşti, în mod inedit.