LG Signature OLED R, televizorul cu display rulabil se lansează comercial și costă cât un apartament

0
1285
LG Signature OLED TV R

Târgul CES 2019 din Las Vegas marca și lansarea unui televizor inedit și anume LG Singature OLED R – un model cu ecran rulabil. V-am vorbit la acea vreme despre el într-un articol dedicat și iată că abia acum vine și debutul său comercial. Va fi disponibil din această lună în Coreea de Sud și aflăm cât costă din rândurile de mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Înainte însă vă reamintim faptul că acest televizor vine cu un ecran de 65 inch, panou cu grosime de doar 3 mm. Componentele hardware sunt găzduite într-o unitate dock/stand și avem aici parte de sistem audio de 100W, acustică Dolby Atmos, dar și sunet virtual 5.1 pentru o experiență audio de top

LG Signature OLED TV R

Bifăm suportul HDR și sistemul de operare webOS 4.5. De asemenea, există și diferite moduri de utilizare/afișare, unul dintre acestea fiind cel deschis doar 25% pentru a afișa detalii despre vreme sau player-ul audio. Modul secundar este cel deschis complet pentru a te bucura de imaginile colorate și vii ale panoului OLED.

LG Signature OLED TV

Acest inedit televizor ar urma să aibă un eveniment de prezentare local în Coreea de Sud cu oferte speciale în perioada 14-19 octombrie. Deși nu sunt date oficiale, se vehiculează că LG Signature OLED TV va costa aproximativ 100 de milioane won, adică undeva la 73.000 euro. În lei asta ar însemna 355.000 lei.