Kingston anunță noul card microSD React Plus (UHS-II), cu suport pentru captura video 8K

0
2164
Kingston

Începutul săptămânii este marcat și de către o lansare din partea Kingston. Liderul mondial în produse de memorie și soluții tehnologice a anunțat astfel actualizarea seriei de carduri “Canvas”. Avem de acum în portofoliul companiei noile modele de carduri “Canvas Plus” despre care aflați mai multe în rândurile de mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aflăm astfel că noua serie SD și microS include primele carduri UHS-II oferite de către companie. Pentru a ține pasul cu performanțele seriei Canvas Plus, noile cititoare de carduri MobileLite Plus UHS-II au fost concepute pentru a susține viteze de citire ultra-rapide.

Kingston

Kingston declară că aceste noi carduri au fost dezvoltate pentru a oferi performanțe superioare pentru DSLR-uri, producție video 4K/8K, dispozitive Android, dar și pentru camere de acțiune sau drone. Sunt oferite 3 variante diferite atât pentru cardurile SD, cât și pentru cele microSD.

Modele carduri Kingston:

  • Select Plus (UHS-1)
  • Go! Plus (UHS-1 U3)
  • React Plus (UHS-II)

Acestea sunt compatibile cu cele mai recente și mai performante camere capabile de filmare 4K și 8K, în timp ce React Plus și MobileLite Plus sunt compatibile și cu standardele UHS-I și SD. În cazul cititoarele de carduri MobileLite Plus, acestea vor fi disponibile atât separate cât şi împreună cu cardurile React Plus.

Kingston

Cardul care ne interesează în mod special este React Plus, modelul UHS-II. Este ideal pentru captura de videoclipuri profesionale 4K/8K și fotografii de înaltă rezoluție. Se oferă viteze de până la 285 Mb/s citire și 165 MB/s la scriere în cazul variantei microSD. Pentru variatna SD avem 300 MB/s citire și 260 MB/s scriere.

Kingston

Capacitatea este de până la 256 GB. Acesta este primul microSD UHS-II care oferă clasa de performanță A1 pentru a accelera fluxul de lucru pe tablete și smartphone-uri. Cardurile dispun de garanție pe viață și de asistență tehnică gratuită. Detaliile despre prețuri încă nu sunt disponibile, dar le vom afla curând.