Joystickul asociat noii console de jocuri Google sau serviciului Project Yeti apare online

0
1968

Am tot auzit de Google Project Yeti în ultimele luni, un nume de cod asociat fie unei console de jocuri Google, fie unui serviciu de gaming. Aflam recent şi că Google va participa la conferinţa de gaming GDC 2019, unde va ţine o prezentare pe 19 martie, iar acum vedem şi joystickuri asociate noului său produs de gaming.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Totul a pornit de la un brevet şi s-a transformat într-o serie de randari. Controllerul aduce cu cel de Xbox şi PS4, doar că e puţin mai plat în zona de sus. A se remarca şi coloritul curcubeu Google, asociat produselor companiei. Brevetul a fost deja înregistrat în SUA, deci ni se pregăteşte ceva. Remarc şi ceva similarităţi cu joystickul care venea cu consola Android Ouya.

Pe lângă butoanele clasice, 4 de acţiune, D Pad, butoane shoulder şi două thumbstick-uri, mai primim şi un buton special dedicat lui Google Assistant. Brevetul menţionează că există un sistem special de notificări care te anunţă dacă s-a lansat un joc, dacă aţi primit o invitaţie sau dacă sunt schimbări de clasament.

Joystickul are şi microfon integrat. Anul trecut Google prezenta Project Stream, care a permis gamerilor să joace Assassin’s Creed Odyssey în browserul Chrome. Încă nu e clar dacă Google va lansa doar un “Netflix al jocurilor” la GDC sau o consolă… Aflăm pe 19 martie.