Jocul Ghost of Tsushima va fi adaptat de Sony într-un film, alături de regizorul seriei John Wick

0
796

Cei de la Sony au planuri mari în ceea ce privește transformarea jocurilor în adevărate francize multimedia. Astfel, după Last of Us vine rândul titlului Ghost of Tsushima să fie transformat într-o producție cinematografică. Nu este vorba despre un serial aici, ci despre un film live-action despre care avem dezvăluite primele detalii azi.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Sony Pictures ar fi pus la punct planul pentru a transforma jocul cu samurai într-un film regizat de nimeni altul decât Chag Stahelski. Dacă numele nu vă sună cunoscut, aflați că acesta este regizorul din spatele francizei John Wick. Vestea a fost confirmată chiar de către Sony pe cale oficială.

Ghost of Tsushima

Mai aflăm totodată faptul că dezvoltatorul Sucker Punch Productions va ajuta la producția acestui proiect, cu Peter Kang drept reprezentat al studioului. Cât despre joc, Ghost of Tsushima spune povestea lui Jin Sakai amplasat în 1274, în timpul primei invazii mongole asupra Japoniei.

După o înfrângere dezastruoasă, unchiul său este capturat de către mongoli. Sakai (un samurai) pornește într-o călătorie pentru eliberarea insulei Tsushima. De-a lungul poveștii este forțat să își reevalueze codul moral în timp ce încearcă să își protejeze casa de mongoli. Ghost of Tsushima a avut parte și de critici, dar în final s-a dovedit un succes comercial pentru Sony.

De la debutul de vara trecută și până în prezent s-au vândut 6.5 milioane de exemplare. Acest titlu este exclusiv pe PS4 și costă 219.99 lei la eMAG.