Dezvoltarea serialului The Last of Us continuă; Iată actorii din spatele personajelor Ellie și Joel

0
1639
The Last of Us

Printre jocurile cu cel mai mare impact emoțional asupra gamerilor se numără și The Last of Us. Acest titlu a primit anul trecut o a doua parte pe consolele Sony PS4. Succesul acestui joc a condus iată și la dezvoltarea unui serial televizat de către HBO, serie aflată în plină desfășurare. Azi aflăm ce actori vor juca rolurile personajelor principale din jocul dezvoltat de Naughty Dog.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Distribuția serialului o va include pe nimeni alta decât Bella Ramsey, actriță cunoscută pentru rolul din Game of Thrones pentru Lyanna Mormont. Acum va păși în rolul lui Ellie, o tănără care luptă pentru supraviețuire în zonele carantinate dintr-o SUA infestată de zombie.

The Last of Us

Cât despre rolul protectorului Joel, deși inițial se zvonea că acesta va fi preluat de către Mahershala Ali. În final avem un alt nume care va juca alături de Bella Ramsey în serialul The Last of Us. Este vorba despre starul Pedro Pascal din serialul Mandalorian. Prezența sa în serial a fost confirmată și de către Druckmann (co-președinte Naughty Dog).

Mai aflăm că scenaristul este Craig Mazin (creatorul Chernobyl). Acesta va lucra alături de Neil Druckmann, scriitorul și directorul creativ al jocului. Kantemir Balagov este regizorul episodului pilot, iar serialul este o co-producție cu Sony Pictures Television, Word Games, The Mighty Mint și dezvoltatorul de jocuri Naughty Dog.