Tenda va oferi garanție extinsă de până la 5 ani pentru toate dispozitivele din portofoliu

0
504
Tenda
Tenda va oferi garanție extinsă de până la 5 ani pentru toate dispozitivele din portofoliu

Tenda este unul dintre cei mai importanți producători de echipamente de rețea din lume. De asemenea, produsele companiei sunt disponibile și pe plan local.  Producătorul a anunțat recent extinderea garanției pentru toate dispozitivele din portofoliul său la 3, respectiv 5 ani. Toate detaliile se află în rândurile de mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În portofoliul producătorului găsim produse destinate utilizării casnice, dispozitive pentru birouri, companii mici și medii, dar și soluții profesionale precum: routere și switch-uri enterprise, access pointuri, echipamente i-Unify, CPE Ptp / PtMP, EPON, GPON și ADSL / VDSL.

Suntem anunțați că switch-urile de business din seriile TEF și TEG beneficiază acum de garanție timp de 5 ani. Această gamă conține o varietate de modele, Gigabit sau Fast Ethernet, cu sau fără PoE, cu sau fără management, inclusiv cu management Layer 3. Totodată, acestea oferă până la 28 de porturi, iar dispozitivele sunt dedicate soluțiilor de tip enterprise.

Iată și echipamentele Tenda care beneficiază de 3 ani garanție:

  • Routere
  • Powerline
  • Camere IP
  • Prize inteligente
  • Switch-uri pentru birouri mici și echipamente CPE

Ultimul dispozitiv intrat în portofoliul Tenda este sistemul mesh Gigabit Triband AC2100 Nova MW 12. Acesta este disponibil în pachete de 1,2 sau 3 unități interconectabile și compatibile cu orice alt sistem mesh Tenda precum Nova MW3, Nova MW5 sau Nova MW6. Toate sistemele mesh sunt ușor de configurat, prin intermediul aplicației Tenda WiFi și oferă o acoperire extinsă de până la 500 mp.

Totodată, Tenda Beli SP9 este o priză inteligentă, abia intrată în portofoliul companiei. Oferă posibilitatea de monitorizare a consumului de energie electrică și de control la distanță a oricârui dispozitiv conectat la aceasta. Controlul se realizează atât prin intermediul aplicației Tenda WiFi, cât și prin asistentul virtual Alexa. Yason Si, Balkans Regional Manager Tenda, a declarat:

“Prin extinderea garanției produselor noastre, ne reînnoim promisiunea de a oferi clienților si partenerilor Tenda dispozitive si solutii performante, fiabile, la prețuri cât mai accesibile. Multumim pentru încrederea acordată tuturor utilizatorilor de dispozitive Tenda și ne angajam ca și pe viitor să venim în întâmpinarea nevoilor de conectivitate și mobilitate pe care aceștia le vor avea.”