Jeep anunță prima sa bicicletă electrică – un model de 5300 euro pe care îl vei putea cumpăra la vară

0
1312
Jeep

Cel mai nou nume din industria auto care anunță astăzi o bicicletă electrică este nimeni altul decât Jeep. Celebrul constructor american a detaliat la început de săptămână primul său e-bike, un model pe care nu mulți și-l vor permite prin prisma prețului piperat. Ce aduce această bicicletă aflați din rândurile de mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În primul rând trebuie spus că Jeep e-bike este acum disponibilă la precomandă și se va livra oficial din iunie 2020. Pentru a deține o asemenea bicicletă veți avea de scos din buzunar suma de 5899 dolari. Este un preț enorm, ținând cont că pe piață există multe opțiuni premium de sub 2000 dolari.

Jeep

Modelul Jeep este dezvoltat în parteneriat cu firma QuietKat din Colorado, aceasta fiind specializată în biciclete electrice. Această firmă se va ocupa de producție și aflăm că produsul vine echipat cu un motor de 750W ce oferă cuplu de 160Nm. Are cauciucuri “fat” de 4.8 inch și diametru de 26 inch și frâne cu 4 pistoane și discuri de 203 mm.

Jeep

Este listată ca un e-bike din Clasa 2 în SUA. Asta înseamnă că poate atinge viteze de până la 32 km/h (viteză limitată). Avem o furcă cu o cursă de 150mm și o suspensie Fire-Link. Autonomia promisă este de până la 65 km. Mai mult de atât, acestei biciclete i se pot atașa și accesorii precum remorcă sau genți pentru transport.