iPhone-urile anului 2018 sunt scoase la imprimantă 3D şi comparate cu modelele de anul trecut

0
1452

Una dintre sursele de scăpări Apple mai puţin active în ultima vreme, Macotakara din Japonia a revenit la viaţă, cu o scăpare mai mult decât interesantă. Au preluat absolut toate informaţiile despre cele 3 iPhone-uri de la toamnă şi le-au transformat în machete scoase la imprimantă 3D. Ce a ieşit vedeţi mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Avem comparaţii cu iPhone X şi iPhone 8 Plus, dimensiuni afişate pe ecran şi chiar un clip video hands on cu cele 3 machete de telefoane. Aceste machete au fost cumpărate de la retailerul chinez Alibaba, se pare. iPhone XI-ul este un model cu ecran OLED şi succesorul lui iPhone X. Măsoară 143.65 mm x 72.03 mm x 7.69 mm şi pare să aibă un design destul de similar cu al lui iPhone X.

Avem şi o comparaţie între macheta şi modelul de anul trecut în video. Dispunerea porturilor, difuzoarelor, camerelor e la fel şi chiar husele şi accesoriile de iPhone X încă se potrivesc şi pe noua macheta. Vine la rând iPhone-ul 6.4 inch OLED, cu dimensiuni de 157.53 mm x 77.44 m x 7.85 mm. El are o problemă cu simetria orificiilor de jos, mai ales a găurilor pentru difuzoare.

Şi el are camera duala în stil iPhone X, puţin ieşită în relief. Acesta ar urma să fie iPhone X Plus, cu un preţ ceva mai mare decât succesorul lui iPhone X. În mare are cam aceleaşi dimensiuni cu iPhone 8 Plus şi îl vedeţi comparat cu acel model în clip. Apoi apare şi iPhone-ul e 6 inch cu ecran LCD, care ar urma să fie cel mai accesibil ca preţ dintre cele 3 telefoane. Măsoară 150.91 mm x 75.72 mm x 8.47 mm.

Pare o idee mai gros decât un iPhone X şi ceva mai butucănos. A se remarca şi că are o cameră singulară în spate, una care e puţin mai mare decât cea a lui iPhone 7. Acesta ar putea fi iPhone 9. Mai multe fotografii comparative şi detalii de fineţe legate de butoane, camere, earpiece şi altele de gen găsiţi la sursa japoneză. Mai ţineţi minte când Apple promitea sancţiuni dure dacă mai vede leak-uri mari? Se pare că nu au speriat pe nimeni…