Televizoarele Philips vor integra difuzoare B&W pe viitor, în cadrul unui parteneriat exclusiv

0
1066

Philips a încheiat un parteneriat cu cei de la B&W, care aduce difuzoarele acestora din urmă pe televizoarele Philips. Primele produse de acest tip ar putea sosi chiar la IFA 2018 în septembrie.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Trebuie spus că TP Vision este compania care produce televizoare Philips acum, iar aceştia au semnat cu Bowers & Wilkins (B&W) pentru a le aduce tehnologia acustică pe TV-uri viitoare. Nu ştim încă toate detaliile despre înţelegerea companiilor, dar ştim că este un deal pe mulţi ani. Philips vrea ca televizoarele sale să ofere o acustică mai bună, asta e sigur.

Primele teasere indică faptul că vom vedea modele TV cu difuzoare B&W la IFA 2018 la toamnă. În ziua de azi producătorii de televizoare se gândesc mai degrabă la panouri noi, rezoluţii ridicate, panouri curbate şi uneori chiar flexibile, mai puţin la acustică. În general primim difuzoare de 10 W la bord, poate 12 W, uneori chiar 15 W şi mă gândesc că or fi şi câteva modele cu 20W.

E la modă acum să incluzi speakerele în panoul ecranului. B&W este o firmă britanică, fondată în 1966 şi care este cunoscută pentru echipamentele sale audio, în special boxe şi difuzoare. Se ocupau de amplificatoarele Aura până în 1997 şi au şi preamp-uri din gama Rock Solid. Au avut chiar casă de discuri între 1988 şi 1996.