iPhone 4S la Vodafone de la sfârşitul lui noiembrie 2011?

2
629

Aşa afirmă un blogger din programul Gadgeteer – sprijinit de Vodafone. iPhone 4S a ajuns deja în oferta magazinelor româneşti şi site-ul nostru v-a informat cu privire la oferta evomag.ro. Nu este de ici de colo să ai peste 3.000 de lei pe care să-i dai pe cel mai recent smartphone Apple. Sunt sigur că o parte dintre voi aşteaptă o ofertă mai bună din partea unui operator de telefonie.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iPhone 4 a fost adus în premieră de către Orange, Nexus S de către Vodafone, LG Optimus 2x la acelaşi operator roşu. Să vedem care se grăbeşte pentru iPhone 4S. Cosmote s-a mişcat mereu ceva mai greu, nu îmi fac iluzii că de data aceasta vor prinde viteză. Interesant este că la ei, poţi da mereu de smartphone-uri Motorola în genul Defy sau Fire la preţuri fără concurenţă şi la liber, dar şi cu semnarea unui abonament. Apropo, Vodafone a promis că va aduce cât de repede pe plan local şi pe Samsung Galaxy Nexus.

Nu cred că vor coborî iPhone 4S chiar şi la abonamente de 30 de euro sub 250 – 300 euro. Interesul este mare şi un rol major îl va juca în prima fază şi stocul Apple de la nivel central. Momentan au făcut faţă cererilor uriaşe ce au făcut ca iPhone 4S să se vândă în 4 milioane de unităţi în doar trei zile de la lansarea oficială în magazine şi afişarea sa în stoc fizic.

Să repetăm noutăţile aduse de iPhone 4S faţă de iPhone 4 – la design sunt identice:

– o nouă dispunere a antenelor pentru a preîntâmpina problemele din 2010 de la iPhone 4;

– procesor dual-core tactat la 800 MHz;

– Siri – asistent vocal bine pus la punct fără suport pentru limba română;

– cameră de 8 Megapixeli capabilă să filmeze la 1080p.