iMac Pro debutează la vânzare din 14 decembrie; cel mai puternic PC all-in-one Apple vine cu până la 128 GB RAM și procesor 18-core

0
1453

Din această săptămână va debuta comercial și iMac Pro, cel mai puternic computer all-in-one din portofoliul Apple ce costă pe măsură. Va fi vândut începând de pe 14 decembrie și doritorii îl vor regăsi inițial în magazinele din SUA dar și din alte țări pe care compania din Cupertino le va dezvălui joi.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Cea mai “accesibilă” variantă costă 4.999 dolari și pentru acest preț primiți un procesor octa-core Intel Xeon la interior, 32 GB de RAM DDR4 și 1 TB de stocare SSD. Are un ecran generos de 27 inch cu rezoluție 5K (5120 x 2880 pixeli), soluția grafică Radeon Pro Vega 56 de 8 GB și 4 difuzoare stereo.

iMac Pro

Se pot configura și modele cu 64 sau 128 GB RAM, procesor 10-core sau 18-core, cu 2 TB de stocare și cu o placă video de 16 GB. Ni se promite un sistem de aerisire bine pus la punct astfel că nu vom remarca supraîncălzirea setup-ului. Celebrul youtuber MKBHD a realizat deja un preview pentru iMac Pro și îl vedeți mai jos.

Revenind la dotări aflați că noul iMac nu permite upgrade-ul hardware sub nici o formă, astfel că va trebui să vă mulțumiți cu ce primiți din fabrică. Probabil sistemul de răcire avansat i-a îndemnat pe cei de la Apple să opteze pentru sigilarea completă a interiorului după cum afirmă și Marques în clipul video de aici.

În cazul în care vă întrebați, hardware-ul impresionat de aici va fi pus la treabă de profesioniști și youtuberi în cadrul aplicațiilor de randare video, dar și fotografii și artiștii vor aprecia cu siguranță puterea de procesare pusă la dispoziție.