IFA 2018: Panasonic prezintă noi boxe wireless premium OTTAVA, aparate de ras şi maşină de făcut pâine cu crustă crocantă

0
1231

IFA 2018 a început în forţă şi primele prezentări au venit chiar cu 24 de ore înainte de deschiderea porţilor. Panasonic se numără printre companiile care au ales să ne ofere debuturi mai devreme, prezentând câteva electronice şi electrocasnice interesante. Vedem noi sisteme de boxe wireless, aparate de ras, aparate de făcut pâine cu crustă şi sisteme audio. Toate acestea le detaliem mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

7 produse sunt în centrul acestei prezentări Panasonic:

OTTAVA S SC-C50 – noul sistem de boxe wireless premium

Aceste boxe wireless premium vin cu un design elegant şi premium, asigurând un sunet puternic şi clar. Au tehnologia Space Tune la bază, care personalizează răspunsul difuzoarelor în funcţie de mediul de ascultare. Integrează un microfon ce asigură optimizarea automată. Suportă şi conectivitate la nivel de Chromecast, Apple AirPlay şi Spotify. Tehnologia de calibrare în funcţie de cameră vă permite să plasaţi boxele oriunde doriţi.

La bord avem 4 motoare JENO şi LAPC, pentru calibrare în faza adaptivă în funcţie de sarcină. În corpul în formă de arc găsim 3 drivere pentru frecvente medii şi 3 tweetere, dar şi un subwoofer.

„Croustina” – SD-ZP2000 – Prima mașină automată de făcut pâine cu crustă crocantă.

Panasonic a mai prezentat şi Croustina, o maşină automată de făcut pâine cu crusta crocantă. Are design elegant şi vă oferă aceeaşi senzaţie ca atunci când cumpăraţi pâinea de la brutăria locală. O nouă tehnologie de coacere, frământare şi dospire ajută la realizarea crustei. Se pot realiza şi aluaturi pentru pâini, prăjituri, gem de fructe şi pizza proaspătă.

Produsul vine din toamnă, cu 18 programe automate, printre care şi unele de realizat pâine fără gluten, gem şi aluat de pizza. Paleta de frământare optimizată ţine şi întinde aluatul, în vreme ce îl şi reţine în striaţiile tavei de copt ovale.

Aparatele de ras seria ES-LL și noul trimmer ER-EN

Când vine vorba despre electronice pentru îngrijirea personală, e nevoie de evoluţie. Noile aparate de ras Panasonic sunt multifuncţionale, iar un singur aparat poate oferi bărbierit curat, stilizare a bărbii şi multe alte funcţii. Poate înlocui multiple instrumente şi a debutat şi un nou trimmer pentru părul din nas, cu motor puternic şi lame ascuţite, pentru tăiere fină şi fără a trage firul de păr.

Noi aparate de ras cu 3 lame au debutat în Berlin, modelele ES-LL21, LL41, dar şi trimmerul ER-GN300. Designul este elegant şi elementele metalice sunt realizate din oţel inoxidabil. Avem şi un metal texturat, care asigură un finisaj sofisticat, uşor de armonizat cu orice interior de baie.

Blu-Ray player-ul UB9000

Un nou Blu-Ray player se alătură playerelor Panasonic, modelul UB9000. Aceta vine cu suport pentru tehnologia HDR10+, dar şi pentru Dolby Vision. Poate reproduce conţinuturi Ultra HD Blu-Ray, Video on Demand şi USB. Există şi un procesor Hollywood Cinema Experience, iar produsul are parte de experienţa laboratorului Panasonic de la Hollywood. Un aspect inedit este faptul că acest model este compatibil cu control vocal de la Google Assistant şi de la Amazon Alexa.

Avem şi upscaling 4K Direct Chroma şi conversie de la HDR la SDR.

SC-UA30 și SC-UA90

Panasonic SC-UA30 şi SC-UA90 sunt două sisteme audio, care oferă un sunet ideal pentru petreceri. Se combină designul compact cu experienţa audio avansată. SC-UA30 are două woofere de 13 cm, cu o putere de ieşire de până la 3300W, în vreme ce SC-UA90 vine cu două subwoofere de 20 cm, care livrează o putere de 22.000W.

Au sisteme de iluminare albastră elegantă, care asigură o atmosferă de party. Au şi funcţii DJ, unitate CD şi 4 GB memorie pe modelul UA-90.

Panasonic și Vodafone conectează aparate electrocasnice utilizând tehnologia Narrowband-IoT.

Un alt anunţ important Panasonic a fost cel al parteneriatului cu Vodafone, care aduce conectare a electrocasnicelor folosind tehnologia Narrowband-IoT. E vorba despre tehnologia Internet of Things Narrowband, de bandă îngustă şi cu consm redus. Testele de evaluare vor începe cu aparate casnice în această toamnă în Frankfurt. NB-IoT este noul standard al industriei de tehnologii wireless, fiind ideal pentru comunicaţii pe distanţă lungă şi energie joasă.

Certificare și actualizare firmware HDR10+

Tot la IFA 2018 Panasonic a anunţat actualizări de firmware pentru televizoarele sale 4K din 2018, începând cu seria FX600. Acestea vor putea reda conţinuturi de metadata dinamice HDR10. Şi modelele din seria FX700 au fost certificate HDR10+. Astfel se vor reda imagini 4K HDR cât mai realiste. Conţinuturi HDR10+ se afla deja pe Amazon Prime Video şi se pregătesc şi filme de lung metraj de gen.