IFA 2017: Miele Dialog este cuptorul ce revoluționează gătitul! Acesta recunoaște structura moleculară a alimentelor!

0
1101
Miele Dialog

Anul acesta la IFA avem și noutăți din zona electrocasnicelor unde debutează ineditul cuptor Miele Dialog. Acesta promite revoluționarea gătitului grație tehnologiei inedte prin care se recunoaște structura moleculară a alimentelor.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aparent, undele electromagnetice vor răspunde într-un mod inteligent la textura alimentelor preparate. Un exemplu este carnea care este gătită uniform și care își păstrează suculența. Peștele și legumele își vor păstra textura fină, în timp ce aluatul crește mai bine.

Miele Dialog

Aflăm că o varietate de ingrediente proaspete pot fi puse împreună în tava cuptorului fiind gătite perfect, în același timp și cu 70% mai rapid decât prin metodele convenționale de gătit. În cazul în care doriți să gătiți o pulpă de miel pe pat de ardei roșu și sparanghel, adăugați cartofi wedges și introduceți tava în cuptorul Dialog.

Miele Dialog

În aproximativ 45 minute carnea va fi suculentă și gătită uniform, ardeiul și sparanghelul vor avea o tentă al dente, iar cartofii vor fi foarte fragezi. Tehnologia M Chef dezvoltată de Miele se bazează pe o unitate modulară care generează unde electromagnetice într-o anumită gamă de frecvențe și le distribuie în cuptor prin intermediul a două antene.

Miele Dialog

Cum moleculele din mâncare sunt aranjate în moduri diferite și se rearanjează în timpul gătitului, procesul de gătit se remarcă prin ajustarea constantă a frecvențelor. Aflați că Miele Dialog va fi disponibil din luna aprilie a anului viitor, inițial în țări precum Germania și Austria!