IFA 2017: Panasonic prezintă căștile Bluetooth RP-HTX80B, cel mai mare TV OLED și boxele SC-GA10 cu Google Assistant

0
1142
Panasonic

Avalanșa de lansări cu ocazia IFA a sosit și abia mai facem față în a relata despre noutățile pe care companiile tech le anunță în Berlin. În articolul de față aveți parte de o compilație a produselor pe care Panasonic le-a prezentat oficial, fiind vorba despre căști Bluetooth, TV OLED și boxe cu Google Assistant!

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Panasonic RP-HTX80B

Panasonic RP-HTX80B

După cum spuneam mai sus, avem pe lista de noutăți și o pereche de căști wireless dotată cu tehnologie audio de ultimă generație și având un design retro. Se numesc Panasonic RP-HTX80B și oferă opțiunea de redare prin Bluetotoh și până la 20 ore de redare continuă.

Se oferă aici drivere de 40 mm cu magneți din neodim, control de bas acustic și încărcare rapidă (după 15 minute = 150 minute redare audio. Acestea sunt disponibile cu un finisaj mat, în 4 culori la modă după cum urmează: negru, gri, bej, respectiv roșu.

Panasonic SC-GA10

Panasonic SC-GA10

La IFA cei de la Panasonic au prezentat și boxele SC-GA10 – unele dintre primele boxe de înaltă fidelitate din lume cu Google Assistant la bord. Acestea sunt compatibile cu toate aplicațiile populare de streaming vocal precum Spotify, Google Play Music, dar și Tune-in Radio.

Regăsim aici două tweeter de 20 mm cu calotă tip soft dome, diafragmă de mătase pentru difuzor și un woofer de 8 cm cu o bobină mobilă duală. Având asistentul vocal Google la dispoziție, înseamnă că putem da comenzi vocale, pune întrebări legate de aspectele care ne interesează sau controla dispozitive smart home.

Panasonic EZ1000

Panasonic EZ1000

Avem și televizoare printre noutăți, un exemplu fiind uluitorul model Panasonic EZ1000 cu diagonala de 77 inch și tehnologie OLED. Oferă desigur rezoluție 4K Ultra HD, un sistem de procesare de top și iluminare LED. Contrastul este unul fără egal potrivit producătorului și grație chipset-ului Studio Colour HCX2 avem parte de niveluri de negru fără precedent și de cele mai precise culori văzute vreodată.

Atât modelul EZ1000 cât și varianta EZ950 îndeplinesc standardele exigente ale celor mai înalte specificații “Ultra HD Premium” stabilite de UHD Alliance.