Iată modulul de camera foto cu design de lansator de rachete care ar putea să te ducă la închisoare

0
615

Olympus a anunţat în februarie un modul de cameră numit AIR, care e practic o versiune a lui Sony QX1 şi un rival pentru acel model. Ei bine, azi vedem imagini clare cu produsul Olympus şi ne gândim imediat ce pericole poate pune el în ţările mai… volatile, mai ales cu o lentila anume ataşată.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Olympus-AIR-A01-camera-module-rocket-launcher-style-6-640x480

Acest modul poate fi folosit în tandem cu un telefon şi îi puteţi ataşa o lentilă de cameră, obţinând un setup că în imaginea de mai sus. Evident, un setup de acest gen nu e vândut de companie, ci obţinut combinând mai multe accesorii. În acest caz, fotograful pare că tine în braţe un lansator de rachete, ceea ce în Iran, Rusia sau Israel l-ar duce direct la închisoare sau morgă.

Cei de la DC.watch au realizat aceasta combinaţie de accesorii, folosind o lentilă ZUIKO Digital 3D 300 mm cu deschidere F/2.8 şi modulul de cameră Olympus AIR. Evident, oricine cu minime cunostiinte de fotografie va realiza că acesta este doar un accesoriu foto, o lentilă cu zoom foarte lung, dar forţele de ordine ar putea aresta o persoană cu un astfel de device şi chiar să îl strice.