QNAP lansează TS-251C Turbo NAS, un server compact şi accesibil, ideal pentru Personal Cloud

0
696

Cei care doresc un server compact şi accesibil, pe care să îşi stocheze datele vitale afacerii au acum la dispoziţie un nou model marca QNAP. E vorba despre Turbo NAS TS-251C. Acest produs are două sertare pentru harduri şi vine cu un procesor dual core Intel Celeron.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

ts_251c_3

Acest device permite construirea cu uşurinţă a unui cloud personal şi a unui centru media pentru a savura conţinuturi variate. Printre funcţiile sale se număra transcodarea video Full HD online sau offline, streaming video prin DLNA, AirPlay, Chromecast şi server Plex Media, iar la bord avem şi o ieşire HDMI. Există şi un player media XBMC la dispoziţie aici şi numeroase aplicaţii pentru stocare, partajare de date sau backup.

ts_251c_1

TS-251C are o arhitectură x86, iar procesorul sau vine cu o frecvenţă de 2.41 GHz şi e însoţit de 1 GB RAM DDR3L. Vitezele de scriere/citire sunt de până la 112 MB/s aici, iar viteza este menţinută şi atunci când este aleasa opţiunea de criptare a informaţiilor. Produsul nou QNAP oferă şi accelerare grafică integrată şi permite mai multor utilizatori să ruleze simultan diferite filme stocate pe NAS.

Nouă unitate este disponibilă la comanda la un preţ de aproximativ 249 euro + TVA.