Huawei va prezenta şi un televizor inteligent sub brand propriu mâine, odată cu Mate 30 Pro

0
827

Se pare că evenimentul Huawei de mâine, cel menit să îl lanseze pe Mate 30 Pro va fi mai complex decât credeam. Huawei ar fi pregătit şi alte produse hardware atractive şi chiar o surpriză: un televizor sub brand propriu.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Cine ar fi crezut că 2019 e anul renaşterii televizoarelor? Ei bine fix asta se întâmplă, între televizoarele Motorola anunţate recent, cel OnePlus care vine săptămâna viitoare şi acum şi cel Huawei. Ce e drept Huawei avea deja un televizor sau două sub brand Honor, cu Harmony OS la bord. Noul TV aduce un design angular şi complex, care nu pare să meargă pe minimalism ci pe o abordare “evantai” ca design al spatelui.

Are şi o cameră pop up pentru apelare video în partea de sus. Din păcate nu avem o listă cu dotările sale, dar ştim că va avea o rezoluţie 4K. Posibil să fie doar un rebranding pentru Honor Vision TV, dar deja văd un design schimbat mult. Mă aştept la un CPU Huawei la interior, funcţionalitate de hub smart home, o sumedenie de porturi USB şi HDMI, WiFi, Bluetooth şi o telecomandă deşteaptă la pachet.

Tot mâine vine şi noul Huawei Watch GT 2, cu ecran AMOLED de 1.2 inch sau 1.39 inch, o nouă brăţară de fitness, poate un echivalent Honor Band 5, dar sub alt brand şi noi modele de tablete MediaPad. Cumva televizorul e cel mai misterios de aici şi abia aşteptam să îl vedem. Huawei Mate 30 Pro e totuşi starul showului, chiar şi cu Android ciuntit fără aplicaţii Google.