Huawei pregătește un laptop cu display 3K “plutitor” și fără margini; Se lansează pe 19 august

0
756
Huawei

Pe lângă noi purtabile precum Watch Fit, cei de la Huawei pregătesc în perioada următoare și lansarea altor produse la fel de interesante. Astăzi de exemplu aflăm că firma chineză are un eveniment programat pe 19 august, zi în care va anunța un laptop cu display “plutitor” și rezoluție 3K.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Design-ul va fi punctul central de atracție aici și descoperim că acest nou laptop, posibil din seria MateBook, va avea o ramă metalică pentru look premium. Se vor promova aici tehnologii precum Ultra-Clear Vision și experiențe de vizualizare imersive, marginile din jurul ecranului urmând a fi foarte înguste.

Huawei

De asemenea, sunt dezvăluite și alte câteva noutăți asociate acestui laptop precum suportul Wi-Fi 6 și Bluetooth 5.0. Acesta nu ar fi singurul produs pregătit pentru debut pe 19 august, tot în cadrul aceluiași eveniment urmând să sosească și noul laptop MagicBook SE.

Acesta din urmă este un model mai accesibil destinat studenților. Recent am aflatHuawei ne pregătește și un monitor de gaming e-Sports cu rată de refresh de 240Hz și retroiluminare miniLED.