Huawei pregătește un monitor de gaming e-Sports 240Hz cu retroiluminare mini LED

0
1061
Huawei

O veste interesantă pe care o aflăm astăzi este aceea că cei de la Huawei pregătesc lansarea a 3 monitoare din zona low-end, mid-end și high-end. Unul dintre acestea va fi un monitor de gaming e-Sports cu rată de refresh 240Hz și retroiluminare mini-LED.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Motivul pentru care Huawei vine cu noutăți în acest segment de produse stă în spatele cererii mari pentru echipamente de gaming, boost-ul fiind dat pe perioada pandemiei de coronavirus. Acum ne pregătim pentru noi monitoare Huawei și Honor care aparent au primit deja certificarea 3C.

Vor fi unități Smart Display și faptul că împart aceeași certificare înseamnă că avem unul și același produs, cu diferențe la nivel de logo. Furnizorul panourilor folosite aici va fi BOE Display. Mai aflăm că unul dintre aceste monitoare va avea 32 inch și va folosi partiții 512 sau 1024 similare retroiluminării miniLED.

De asemneea, descoperim că noile monitoare Huawei vor fi compatibile cu smartphone-urile într-o mod special similar lui Realtek C-mount split-screen. Se va oferi astfel suport pentru operare interactivă a telefoanelor mobile și monitoarelor.