Huawei anunță căștile wireless Freebuds 3i cu anulare activă a zgomotului de fond (ANC) și preț de doar 89.99 euro

0
1211
Freebuds 3i

În cursul zilei de ieri cei de la Huawei au anunțat câteva noi produse, printre care telefonul Huawei Y8s, dar și căștile wireless Freebuds 3i. Acestea se remarcă prin design-ul similar lui Apple AirPods Pro și prin prețul accesibil. Mai mult de atât, aduc la pachet și anulare activă a zgomotului de fond (ANC).

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noile căști wireless adoptă un look apropiat de cel al căștilor AirPods Pro, astfel că sunt ușor înclinate și dispun de dopuri din silicon. Pe fiecare cască vom găsi un sistem de 3 microfoane, două dintre acestea fiind îndreptate spre exterior iar un altul spre interior. Astfel se îmbunătățește calitatea în apeluri și sunetul devine clar.

Freebuds 3i

Mai mult de atât avem parte aici și de anulare activă a zgomotului de fond (ANC) până la 32dB. Căștile Freebuds 3i include control tactil, astfel că la o apăsare mai lungă pe una dintre căști vom activa sistemul ANC. Printr-un dublu tap vom reda muzica sau da pauză, dar și răspunde/încheia un apel.

Freebuds 3i

În cutie primim 4 dopuri din silicon de diferite dimensiuni și aflați că aceste căști au certificare IPX4. De asemenea, primim drivere dinamice de 10mm și o cutiuță de purtare/încărcare. Autonomia este de 3h 30m în regim de playback audio sau 2.5h în regim de apeluri.

Folosind cutia de încărcare autonomia crește cu extra 14.5 ore la playback, respectiv 10.5 ore la apeluri. Huawei Freebuds 3i sosesc pe alb sau negru la un preț de doar 89.90 euro.