Noutăți în portofoliul Sonos: Arc, primul soundbar premium cu Dolby Atmos al companiei debutează oficial alături de Sub (Gen3) și boxa Sonos Five

0
1768
Sonos

Leak-urile din ultima vreme s-au dovedi a fi reale astfel că astăzi cei de la Sonos au anunțat noi produse audio din zona premium. Mai mult de atât trebuie să știți că am luat parte la un eveniment online de prezentare a acestor produse chiar de săptămâna trecută și am aflat din timp ce ne-a pregătit compania.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aflați că printre acestea avem în primul rând primul soundbar premium cu Dolby Atmos din portofoliul companiei. Apare și noua boxă premium Sonos Five succesor pentru Play:5 Gen2 pe care tocmai am testat-o de curând, dar și subwoofer-ul Sub (Gen3). Vorbim despre noutăți mai jos!

Sonos Arc

Cel mai nou soundbar din portofoliul Sonos se numește Arc și este primul produs din lineup cu suport Dolby Atmos. Acesta este un soundbar smart premium ce asigură o scenă de sunet foarte largă și un bass impresionant. Include 11 difuzoare de înaltă performanță, inclusiv două plasate pe verticală pentru audiție 3D. Vom avea parte de un sunet de claritate dramatică și de redarea celor mai mici detalii în profunzime. Un detaliu interesant este acela că soundbar-ul a fost realizat în parteneriat cu ingineri de sunet distinși cu premium Oscar.

Sonos

Sonos Arc își poate ajusta profilul sonor prin intermediul software-ului, pe baza structurii sistemului home theatre și a conținutului redat, fie că este vorba despre sunet stereo, Dolby Atmos sau Dolby Digital 5.1.  Din aplicația Sonos se poate rafina sunetul emis de Arc, acolo unde apar funcții precum Speech Enhancement, Night Sound sau Sonos Trueplay care ajustează profilul acustic al soundbar-ului.

Avem suport HDMI eARC sau ARC și două variante de culoare: alb mat, negru mat. De asemenea, trebuie să știți că Arc se poate controla din aplicație, folosind telecomanda TV, prin Apple AirPlay sau prin Alexa, Google Assistant. Dacă veți adăuga un Sonos Sub sau o pereche de boxe Sonos One SL veți obține o experiență imersivă deplină.

Noul soundbar va fi disponibil începând din data de 10 iunie la un preț de 4.299 lei și va putea fi achiziționa de pe site-ul Sonos.com, dar și din magazinele online AV Store și eMAG.

Sub (Gen3) și Five

Totodată avem și actualizări pentru gama premium cu două noi produse dedicate experienței de audiție premium acasă. Acestea sunt Sonos Sub (gen 3) și Sonos Five care vin să înlocuiască Sub și Play 5 (gen 2). Oferă astfel o capacitate mai mare a memoriei și o putere de procesare crescută, asigurând aceeași audiție de calitate pe care utilizatorii o apreciază.

Noul subwoofer păstrează design-ul iconic și oferă bass pătrunzător. Va fi disponibil pe negru sau alb la un preț de 3.899 lei. Precomenzile au început deja pe Sonos.com și pe eMAG.ro (3.699 lei), iar livrările se vor onora începând cu 10 iunie.

Sonos

Cât despre Five, aceasta este varianta îmbunătățită a celei mai bune boxe Sonos dedicate muzicii și oferă același sunet extraordinar și aceeași arhitectură acustică precum Play:5. Poate fi utilizat pe orizontală ca o boxă de sine stătătoare, sau cuplată cu un alt Five în verticală. Astfel se obține o separare stereo. Poate fi conectată la un pick-up prin cablu. Aflați că va fi disponibilă pe negru cu grilaj negru sau alb cu grilaj alb. 

Sonos

Startul precomenzilor se dă azi pe site-ul oficial sau în magazinele AV Store și eMAG, la prețul de 2.799 lei. Livrările încep din 10 iunie și avem și o nouă aplicație Sonos disponibilă din 8 iunie. Aceasta va oferi suport pentru tehnologii audio de o rezoluție mai mare, începând cu experiența Dolby Atmos oferită de Arc, dar și securitate îmbunătățită și design actualizat, pentru utilizare mai ușoară.