HTC anunţă seria Vive Cosmos, cu modelele Cosmos XR, Elite, Play; Iată ce oferă fiecare cască VR

0
1103

HTC a anunţat în această săptămână seria completă de produse Vive Cosmos, care include 3 produse de bază: Vive Cosmos Elite, Vive Cosmos XR şi Vive Cosmos Play. Avem detalii despre căştile VR noi în următoarele rânduri, dar şi imagini cu aceste produse.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

HTC Vive Cosmos este un sistem adaptabil de realitate virtuală (VR) premium pentru PC, care poate evolua prin schimbarea plăcii sale frontale, fiind deci modular.

Iată descrierea oficială a celor 3 variante de cască VR:

  • Vive Cosmos Elite combină performanța urmăririi externe cu flexibilitatea tehnologiei de urmărire internă-externă, astfel încât să satisfacă nevoile celor mai exigenți pasionați de VR.
  • Vive Cosmos XR este o ediție de sine stătătoare a plăcii frontale modulare pentru Vive Cosmos, care va fi lansată în viitor și care, prin intermediul camerelor, aduce XR-ul de înaltă calitate în Vive Cosmos pentru prima dată.
  • Vive Cosmos Play reprezintă cea mai bună variantă pentru utilizatorii noi de VR, acesta făcând trecerea la realitatea virtuală (VR) premium mai ușoară ca niciodată.

Toate headseturile Vive Cosmos au aceleaşi caracteristici legate de performanţă şi calitate. Plăcile frontale interschimbabile sunt secretul, permiţând actualizări ulterioare. Designul flip inovator permite utilizatorilor să treacă de la spaţiul real la realitatea virtuală în doar câteva secunde. Fiecare headset Vive vine cu un ecran cu rezoluţie combinată de 2880 x 1700 pixeli, o creştere de 88% faţă de primul Vive.

Vive Cosmos Elite are o staţie de bază Lighthouse şi un sistem precis de urmărire SteamVR. Există compatibilitate cu ecosistemul de periferice Vive, inclusiv Vive Tracker. Produsul include o placă frontală de urmărire externă preinstalată, 2 staţii de bază SteamVR şi două controllere Vive. Pachetul acesta costă 999 de euro şi vine în trimestrul 3 al anului.

Vive Cosmos XR este o ediţie de sine stătătoare a plăcii modular epentru Vive Cosmos, care se va lansa pe viitor şi aduce prin camere XR-ul de înaltă calitate în Vive Cosmos. Camerele sale de înaltă calitate oferă o imagine clară a caracteristicilor spaţiului real combinate cu cele ale spaţiului virtual.

Vive Cosmos Play este varianta premium, care foloseşte 4 camere de urmărire internă-externă şi este ideal pentru aplicaţii VR uzuale, ca Viveport Video, Angry Birds VR: Isle of Pigs, The Curious Tale of The Stolen Pets şi A Fisherman’s Tale.

Vive Cosmos Elite ajunge la precomandă pe 4 martie.