HP Envy – imprimantă de top

0
673

Şi asta prin prisma preţului. La conferinţa de ieri s-a primit un răspuns legat de costuri ce a fost destul de laconic – peste 1.000 de lei. Majoritatea utilizatorilor individuali sunt legaţi de buget şi sunt puţine persoane care au buget nelimitat şi pentru un multifuncţional.

HP Envy este o imprimantă de lux care uimeşte prin funcţiile încorporate şi design. Tăviţa se trage sau desface automat. Ocupă puţin spaţiu pe birou fiind şi subţire. Culoarea albă utilizată la exterior aminteşte de portabilele Apple. Am uitat să spun că numele complet este HP Envy 110 e-All-in-One. Detalii:

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

– imprimantă, scanner, copiator, e-fax;

– viteză de imprimare cuprinsă între 7 şi 4 ppm;

– display color de 8.9 inch cu touch;

– soluţie de fax via internet;

– imprimare duplex automată;

– conectivitate usb 2.0 şi wi-fi b, g şi n.

Aduce şi tehnologia ePrint prin care imprimanta primeşte o adresă de mail virtuală. Tu poţi trimite un mail pe adresa imprimantei de acasă cu un document sau o imagine de la orice device conectat la internet şi HP Envy îl imprimă. Te poţi conecta şi direct la multifuncţional via wi-fi, dar asta impune să fii în apropierea imprimantei. Au fost dezvoltate şi aplicaţii pentru terminalele BlackBerry şi pentru device-urile Apple cu iOS ce permit imprimarea directă a unor imagini sau documente aflate în memoria tabletei sau smartphone-ului.