Flyer este prima tabletă a taiwanezilor de la HTC. Ceva similar a încercat şi Samsung în 2010 prin Galaxy Tab. Ambele au 7 inch în diagonală şi rulează Android. Am testat HTC Flyer şi mi-a plăcut ca design, Sense pe o tabletă se menţine ca interfaţă la fel de interesantă, dar şi uite că apare cel puţin un punct de întrebare. Are procesor single core la 1.5 GHz şi 1 GB RAM, deşi pare decent se blochează uneori când rulează mai multe aplicaţii simultan.

Publicitate

Poate că va primi Android Ice Cream Sandwich şi brusc nivelul de interes va creşte. Bineînţeles că iau în seamă şi preţul – 1.399 lei. Atunci când a sosit în .ro costa în versiunea 3G şi Wi-Fi în jur de 3.000 de lei, iar versiunea Wi-Fi peste 2.200 de lei. Lucrurile s-au mai reglementat între timp şi 1.399 lei pare un preţ decent. O recenzie video de calitate găsiţi pe mobilissimo.ro.

Tabletă HTC Flyer
Ecran LCD de 7 inch cu rezoluţie 1024600 pixeli
Procesor Single core la 1.5 GHz
Memorie 1 GB RAM, 16 GB spaţiu de stocare, microSD de până la 32 GB
GPU Adreno 205
Sistem de operare Android 2.3.3 Gingerbread
Conectivitate Wi-Fi, bluetooth 3.0, microUSB, jack de 3.5 mm
Cameră foto şi video cameră principală de 5 Megapixeli şi secundară de 1.3 Megapixeli
Baterie
Greutate
Grosime
4.000 mAh
420 gr.,
13.2 mm
  • Deian Stancu

    Ai un ROM prea vechi, al meu nu se blocheaza, doar ca nu am pen la el 🙁 Parca mi-ar place sa am si un pen, dar e prea scump la 350 lei. Am incercat un pen de la ThinkTablet si merge, tot cu N-trig este. Nu pot sa spun ca sunt mega incantat de el, dar Android Gingerbread merge mult mai bine, merge Flash perfect si nu are input lag ca Honeycomb. Tegra imi face scarba, ultima tableta care am crezut ca va deveni a mea a fost un ThinkTablet, dar m-a dezamagit profund dupa 1 saptamana buna de avut acasa si testat. Avea lag cat casa si imi golea peste noapte bateria in standby mai rau ca Iconia. Se incarca in 5 ore, capiam pana il aveam incarcat. Se bloca foarte des si imi sarea din aplicatii. Flyerul il am acum temporar, parca e mai interesant pana la urma desi il spurcam la inceput.  Plus ca este portabil, il bagi in buzunar 🙂

  • Savinel

    fara reclama…dar unde se gaaseste la pretul ala???

  • Emil Dragota

    Este suficient sa dai click pe pret si vei vedea unde se gaseste la pretul amintit.